Skal du reise med ferge?
Skal du reise med buss, ferge, hurtigbåt, tog eller andre transportmidler og trenger bussruter, fergeruter, rutetider for båt eller togtabeller? Prøv rutetid.com. Her finner du busstider og rutetider for båt og tog.
.

Bussruter Tromsø distrikt

bussrute.com
bodø - narvik       harstad           buktamoen - tromsø           bussruter tromsø        bussruter trondheim      rute 100 narvik tromsø      narvik           tromsø distrikt           norge forøvrig
.

Buss i Tromsø, distriktsbusser

I motsetning til bybussene i Tromsø kjører distriktsbussene i denne sammenheng fortsatt i Tromsø kommune, men utenfor sentrumsområdene og bydelene.

Så skal du med buss lenger enn til Kroken, nord for Slettaelva, sør for Solligården eller lenger enn til Kaldfjordeidet, altså Eidkjosen, eller bare Eide som noen liker å kalle stedet, så er det distriktbusser som gjeder.

Troms fylkeskommune ved fylkestrafikk.no gir oss bussruter for distriksbussene i Tromsø. Søk eller rull deg ned på siden til de bussrutene som begynner med rute nummer 400, med andre ord; linjenummer fra 400 og oppover til 430 er å anse som distriktbusser i Tromsø, i alle fall per denne definisjonen.

Heldigvis koster det ikke noe mer å reise langt med buss internt i Tromsø kommune, enn om du reiser kun med bybuss. Dette ser du om du ruller deg ned til sonekartet hos fylkestrafikk.no

Les mer om Tromsø.

Lenger ned på sida finner du mer informasjon dersom du skal reise i Tromsø..

Reise Tromsø

Uansett hva målet med å reise til Tromsø er kan det kanskje være greit å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle ting du vil gjøre som du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Tromsø nå og hvordan er været i Tromsø nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan webstedene under være av interesse dersom du skal reise til Tromsø:

Turistinformasjon for Tromsø
Turist i Tromsø? Da finner du verdifull informasjon på denne siden.

Polaria
I en noe særegen bygning, som forestiller isblokker som har blitt skjøvet på land av det barske havet i Arktis, finner du Polaria, kun fem minutters gange sør for Tromsø sentrum.

Sommarøy Sea Familiy
Overnatting i Tromsø
Hotell i Tromsø
Rutetider for Tromsø
Tromsø lufthavn
Sommarøy Arctic Hotel Tromsø

vipps
bussrute.com er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern