Skal du reise med ferge?
Skal du reise med buss, ferge, hurtigbåt, tog eller andre transportmidler og trenger bussruter, fergeruter, rutetider for båt eller togtabeller? Prøv rutetid.com. Her finner du busstider og rutetider for båt og tog.
.

Buss mellom Narvik og Tromsø

bussrute.com
bodø - narvik       harstad           buktamoen - tromsø           bussruter tromsø        bussruter trondheim      rute 100 narvik tromsø      narvik           tromsø distrikt           norge forøvrig
.

Buss rute 100 Narvik Tromsø

Troms fylkeskommune ved fylkestrafikk.no gir oss bussruter for strekningen Narvik - Tromsø. Rull deg nedover på siden og du finner rute 100 som går mellom Narvik og Tromsø, via Buktamoen. Turen tar 4 timer eller mer.

Underveis passeres Bjerkvik. Her var det et krig i 1940 og mange av husene ble skutt sønder og sammen, eller brant ned. Polar Zoo ligger også langs ruta, om enn med en omvei. Setermoen er kjent for sine militærforlegninger. Det samme gjelder Heggelia, ja egentlig hele Bardufoss-området. Fra Buktamoen kan en ta veien til Finnsnes og Senja. Målselv Fjellandsby er kjent for sine skibakker. På Heia er det buljong å få kjøpt, men bussen har ingen pause her. Fra Nordkjosbotn kan en komme seg videre nordover i Norge, eller til Finland via Skibotn. Fra Nordkjosbotn er det ca. 1 time igjen å sitte på bussen før den ankommer Tromsø.

Vil du reise kollektivt mellom Narvik og Tromsø så er det buss du må ta. Det går ikke tog mellom disse byene. Men du kan da reise med buss til Harstad og hurtigbåt derfra. Det ansees å være irrelevant, da denne turen tar mye lengere tid og koster mer.

Lenger ned på sida finner du mer informasjon dersom du skal reise til Tromsø..

Reise Tromsø

Uansett hva målet med å reise til Tromsø er kan det kanskje være greit å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle ting du vil gjøre som du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Tromsø nå og hvordan er været i Tromsø nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan webstedene under være av interesse dersom du skal reise til Tromsø:

Turistinformasjon for Tromsø
Turist i Tromsø? Da finner du verdifull informasjon på denne siden.

Polaria
I en noe særegen bygning, som forestiller isblokker som har blitt skjøvet på land av det barske havet i Arktis, finner du Polaria, kun fem minutters gange sør for Tromsø sentrum.

Sommarøy Sea Familiy
Overnatting i Tromsø
Hotell i Tromsø
Rutetider for Tromsø
Tromsø lufthavn
Sommarøy Arctic Hotel Tromsø

vipps
bussrute.com er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern