Skal du reise med ferge?
Skal du reise med buss, ferge, hurtigbåt, tog eller andre transportmidler og trenger bussruter, fergeruter, rutetider for båt eller togtabeller? Prøv rutetid.com. Her finner du busstider og rutetider for båt og tog.
.

Buss Narvik

bussrute.com
atb       bodø - narvik       harstad           buktamoen - tromsø           bussruter tromsø        bussruter trondheim      rute 100 narvik tromsø      narvik           tromsø distrikt           norge forøvrig
.

Buss i, til eller fra Narvik

Nordland fylkeskommune ved reisnordland.no gir oss bussruter for Narvik, både for bybusser i Narvik, regionruter og interkommunale ruter og lokalruter og skoleruter.

Narvik er et sentralt knutepunkt og en sentral by nord i Nordland. Byen er blandt annet kjent for krigshandlingene som foregikk her i 1940. Her er det også utskipning av malm fra Kiruna-området, så ofte ligger det svære lasteskip og venter på å få fylt opp med jernmalm. Jernmalmen kommer med tog over Bjørnfjell og ned til Narvik. Langs denne toglinja, Ofotbanen, går det også persontog. Så en kan ta tog herfra over til Sverige, nærmere bestemt til Kiruna og Boden, og videre ut i verden.

Narvik har 2 bybusslinjer per september 2022, det er rute 1 og 2. Linje 1 går mellom Håkvik sør for Narvik og Universitetet, via sentrum og fjellheisen. Rute 2 starter på Framnes torg og går til Bjerkvik via Narvik kirke og Bromsgård. Det går også lokalruter til bygdene rundt om kring, som for eksempel til Kjøpsvik, Ballangen, Vassdalen, Håkvikdalen og Skjomdalen.

Til Narvik kan en reise med buss fra Bodø og Fauske med linje 100. Buss går det også fra Harstad og fra Lofoten. Og buss rute 100 går til Tromsø. Det går også flybuss til Evenes, søk opp rutetider fra hovedsiden til flybussen.no.

Lenger ned på sida finner du mer informasjon dersom du skal reise i Nordland..

Reise Nordland

Uansett hva målet med å reise til Nordland er kan det kanskje være greit å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle ting du vil gjøre som du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Nordland nå og hvordan er været i Nordland nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan webstedene under være av interesse dersom du skal reise til Nordland:

Trafikkinfo i kart
Karttjeneste fra Statens vegvesen med trafikkmeldinger og ruteplanlegger. Se vegmeldinger, bomstasjoner, vegkameraer, vær- og føremeldinger, trafikkflyt og ferger.

Opplevelser i Lofoten
Mange av de som kommer til Lofoten ønsker kanskje å oppleve noe mer enn fantastisk utsikt. Her burde være noe for nærsagt enhver smak. Nusfjord anbefales.

vipps
bussrute.com er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern