Skal du reise med ferge?
Skal du reise med buss, ferge, hurtigbåt, tog eller andre transportmidler og trenger bussruter, fergeruter, rutetider for båt eller togtabeller? Prøv rutetid.com. Her finner du busstider og rutetider for båt og tog.
.

Buss mellom Buktamoen og Tromsø

bussrute.com
bodø - narvik       harstad           buktamoen - tromsø           bussruter tromsø        bussruter trondheim      rute 100 narvik tromsø      narvik           tromsø distrikt           norge forøvrig
.

Buss Buktamoen Tromsø

Troms fylkeskommune ved fylkestrafikk.no gir oss bussruter for strekningen Buktamoen - Tromsø. Rull deg nedover på siden og du finner rute 100 som går mellom Narvik og Tromsø, via Buktamoen. Turen tar cirka 2 timer.

Buktamoen er egentlig bare et vegkryss i Målselv kommune, noen kilometer nord for Bardufoss. E6 går over Buktamoen og herfra går det fylkesveg til Finnsnes. Fra Finnsnes går det bru over til idylliske Senja. Siden det er et vegkryss ved E6 og med veg til Finnsnes så er krysset et av de viktigste i Troms. Flere av fylkeskommunens bussruter starter eller ender opp her, som for eksempel buss rute 110 som går til Finnsnes eller rute 130 som går til Tennevoll via Sjøvegan.

En liten kilometer nord for Buktamoen kan en ta av vegen mot Målselv Fjellandsby, som blandt annet er kjent for sine skibakker. Et par hundre meter etter dette krysset er det et nytt kryss, til Olsborg sentrum. Her finnes det en dagligvarebutikk. Videre langs E6; på Heia er det buljong å få kjøpt, men bussen har ingen pause her. Fra Nordkjosbotn kan en komme seg videre nordover i Norge, eller til Finland via Skibotn. Fra Nordkjosbotn er det ca. 1 time igjen å sitte på bussen før den ankommer Tromsø.

Vil du reise kollektivt mellom Buktamoen og Tromsø så er det buss du må ta. Det går ikke tog mellom disse stedene. Men du kan da reise med buss til Finnsnes og ta hurtigbåt derfra til Tromsø. Det ansees å være irrelevant, da denne turen tar mye lengere tid og koster mer.

Lenger ned på sida finner du mer informasjon dersom du skal reise i Troms..

Reise Troms

Uansett hva målet med å reise til Troms er kan det kanskje være greit å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle ting du vil gjøre som du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Troms nå og hvordan er været i Troms nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan webstedene under være av interesse dersom du skal reise til Troms:

Fly til og fra Harstad
"Ut å fly? Trenger du flybillett? Websteder her kan vise vei for de reisende..."

Turistinformasjon for Tromsø
Turist i Tromsø? Da finner du verdifull informasjon på denne siden.

Buss Harstad
Camping i Tromsø
Overnatting i Tromsø
Hotell i Tromsø
Rutetider for Tromsø
Tromsø lufthavn

vipps
bussrute.com er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern